Servicii

Consultanta

In functie de cerintele proiectului dumneavoastra, specialistii nostri va consiliaza in alegerea solutiei optime, tinand cont de specificatiile tehnice ale produselor recomandate, de designul propus, punand accent deosebit atat pe costurile initiale, cat si pe costurile pe termen lung ale implementarii acestor solutii.

Astfel, colegii nostri analizeaza atat datele primite, cat si cele pe care le constata in spatiul ce urmeaza a fi amenajat, asa incat sa se incadreze in cerintele dumneavoastra si ale arhitectilor si designerilor implicati.

Aplicare

Va punem la dispozitie serviciile unei echipe profesioniste, pregatite si instruite in aplicarea corecta a produselor pe care le promovam. Astfel, aplicatorii nostri va ofera garantia unei lucrari executate conform specificatiilor recomandate de producator, aducand un plus de valoare spatiilor ce urmeaza a fi decorate prin experienta acumulata imbinata cu imaginatie si creativitate.

Design

Compania noastra colaboreaza cu arhitecti si designeri ce cunosc foarte bine produsele San Marco si le imbina armonios in realizarea unui concept unitar ce cuprinde atat finisajele aplicate peretilor, cat si mobilierul, perdoselile, corpurile de iluminat si alte elemente ce definesc imaginea proiectului dumneavoastra.

asdafa asd