WASSERLAC AL QUARZO ANTIALGA

Cod produs: seria 431
WASSERLAC AL QUARZO ANTIALGA

VOPSEA DILUABILĂ ÎN APĂ ACRILICĂ SUPERLAVABILĂ CU PUTERE MARE DE ACOPERIRE ANTIMUCEGAI-ANTIALGE PENTRU EXTERIOR

WASSERLAC AL QUARZO ANTIALGA este o vopsea diluabilă în apă pentru exterior, cu o rezistenţă optimă la agenţii atmosferici şi poluanţi, bună transpirabilitate care, datorită formulei sale speciale îmbogăţite cu aditivul antimucegai, protejează suprafeţele tratate de formarea mucegaiului, algelor şi muşchilor.
Răşina acrilică din care este compus conferă produsului o mare rezistenţă la spălare şi la mediul alcalin tipic suporturilor din ciment şi, în general, tencuielilor.
Datorită pigmenţilor şi prafului de cuarţ din produs, acesta este indicat în special pentru a garanta o putere mare de acoperire şi uniformizare a suportului.
Aspectul peliculei de WASSERLAC AL QUARZO ANTIALGA aplicate este opac şi uşor aspru sau uşor texturat.
Conform teoriei lui Kuenzle, sistemul de vopsire WASSERLAC AL QUARZO ANTIALGA este protector pentru construcţii deoarece se caracterizează printr-o absorbţie capilară a apei W mai mică de 0,5 kg/m²h^0,5 şi o rezistenţă la difuziunea vaporilor Sd mai mică de 2 m.

Unelte pensulă, rolă de lâna
Acoperire per strat 8-10 m²/l cu finisaj neted; 6-8 m²/l cu finisaj uşor rugos
Granulometrie 0,1 mm max
Straturi 2
Diluant apă
Dilutie pentru trafalet 15-20%
Dilutie pentru pensula I°: 30-35%; II°: 20%
Marcromie Sistemul de nuanţare Marcromie
Rezistenta la mucegai/alge conform UNI EN 15457:2008 e UNI EN 1 Rezistent la mucegai și alge conform normelor UNI EN 15457:2008 ?i UNI EN 15458:2008
Caracteristici
Fișa tehnicDescarca
Fișa Tehnică de SecuritateDescarca
asdafa asd